GRATIS Video waarom alleen behandeling en beautyproducten niet weken...
Beautysupplementen pakken vrijwel elk huidprobleem aan....

Krijg die stralende mooie huid van je dromen van binnenuit!

Veel gestelde vragen...
Ik eet gezond, heb ik dan supplementen nodig?
Jazeker, we zijn gemaakt om elke dag 1,5 kilo groenten en 1,5 kilo fruit te eten. Maar dit haalt natuurlijk niemand. Ooit zijn we begonnen als oermensen en toen aten we veel meer aan voeding, misschien wel 8000 kilo per dag. Maar dat kunnen we niet meer. We hebben meer zitwerk en nemen de roltrap in plaats van de trap. Dus de 8000 calorieën hebben we al lang niet meer nodig, maar de nutriënten in de hoeveelheid voeding die we ooit namen die hebben we wel nodig.
 
Denk aan vitamine, mineralen en sporenelementen en ook de bioactieve stoffen in groenten en fruit. De behoefte daaraan is misschien nog wel groter geworden. Denk maar eens aan de stressende westerste lijfstijl. Hierdoor hebben we eigenlijk nog wel meer van die stoffen nodig. 
Kan ik niet te véél vitamine binnen krijgen?
Wij maken ons vaak druk om een teveel. Dat is heel raar terwijl we ons eigenlijk meer druk moeten maken om een tekort aan voedingstoffen. Als we eens denken aan het verleden. Vitamine D3 weet immers bijna iedereen dat niet voldoende uit voeding kunt halen dat dat echt lastig is en hier is ons gebied waar wij leven op aarde kunnen wij vitamine D3 alleen aanmaken in de zomermaanden juni, juli, augustus. Daarbuiten word het heel erg lastig. Vandaar dat het heel belangrijk is om voedingssupplementen tot ons te nemen om er zo voor te zorgen dat we voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen.

Een aantal jaar geleden was de aanbevolen dagelijkste hoeveel 5 microgram per dag, nu is dat al 25 microgram. Dus je ziet dat in een aantal jaar de hoeveelheid echt is toegenomen. Overdosering bij gewoon gebruik is niet van toepassing.
Waarom is Laviesage duurder dan supplementen van de drogist?
Er zijn veel supplementen in de handel, maar de supplementen van Laviesage zijn 100% natuurlijk, en wij als mens zijn logischerwijs gebouwd om producten uit de natuur te eten. Dit heeft als ultiem voordeel dat je lichaam ze ook herkent als een natuurlijk product, waardoor ze sneller in je lichaam worden opgenomen. 

Dit in tegenstelling tot de synthetische supplementen die uit de fabriek komen, die ook nog eens de receptoren in je lichaam blokkeren waardoor de vitamines uit groenten en fruit niet meer worden opgenomen. 
Ik gebruik medicijnen, kan ik het dan wel gebruiken?
Jazeker, omdat Laviesage 100% natuurlijk is kan je het bij alle soorten medicijnen gebruiken.
"Is Dit Iets Voor Mij?"
(vul de enquête hieronder in om erachter te komen)
Eet jij 1,5 kilo groente en 1,5 kilo fruit per dag
Ja
Nee
In de GRATIS presentatie van vandaag

Waarom is het belangrijk om supplementen te gebruiken voor behandelingen?

[Vanaf: 00:06

Waarom moet ik natuurlijke supplementen gebruiken?

[Vanaf: 03:05

Welke stof veroudert je huid met 10 tot 30 jaar?

[Vanaf: 12:02

Hoe ontstaat huidveroudering

[Vanaf: 18:40]
https://deliaskinclinic.nl/
Powered By ClickFunnels.com